Indoor Speeldag 2

Afgelopen zondag mochten onze vliegende Spartanen zich uitleven in de prachtige sportzaal Tolhuis, te Gent. Helaas waren de bijna 2000 zitjes leeg, maar binnen een paar jaar zal dat ongetwijfeld anders zijn!

Over naar de groep die zich de ziel uit het lijf heeft gespeeld.
We hadden opnieuw een uitgebreid leger mee (van links naar rechts, boven eerst):


Steve, Sigmund, Wies, Olivier, Jens, Sam en Tim
Wouter, Mathias, Aster, Joachim en Michiel
Louanne was er ook om te supporteren!

Starten deden we tegen de Disco Duc’s. En we hadden onze start zeker niet gemist! We namen direct afstand en deden dit met mooi samenspel en een strakke defensie. De hele match hadden we alles onder controle en zo waren we de speeldag gestart met een mooie overwinning.

Next up waren de jongens van Zeppelins Open, een andere ploeg van Jetset. Deze match ging mooi gelijk op tot we halverwege toch een paar punten afstand wisten te nemen en dit gaven we niet meer uit handen. En zo hadden we halfweg de speeldag al 2 op 2!!!

Dan kwam een West-Vlaamse derby, namelijk Kortrijk tegen Brugge. De Freezzz Beezzz Masters waren erop gebrand om eens te tonen dat ervaring de doorslag kan geven op jeugdig enthousiasme. Ze grepen ons direct bij de keel met blind vertrouwen in hun spel. Halverwege hadden we dan eindelijk een antwoord gevonden en konden we ze wat meer onder druk zetten, maar de overwinning was dik verdiend voor de ervaren rotten uit Brugge!!

De laatste match van de speeldag zou gaan bepalen of we zouden stijgen of opnieuw in deze divisie blijven. De snelle mannen van Zero Gravity mochten we dan ook niet in hun spel laten komen. En dit lukte ons! We zetten en ijzersterke defensie neer en konden onze aanval mooi en secuur afwerken. En zo sloten we de speeldag af met een 3 op 4!

Op naar divisie 4B! Als we dit niveau kunnen volhouden en elkaar op het veld blijven vinden dan maken we zeker ook kans om op de volgende speeldag weer hard te knallen!
Dan treffen we Vos Reinaert, White Foxes – Saladtou, Propellers Aviators en White Foxes – Fritapar.

We wensen iedereen een prettige kerst en gelukkig nieuwjaar!
Op naar een nieuw jaar vol Ultimate!

THIS IS KORTRIJK! WE ARE FLYING SPARTANS!

Geef een reactie